Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Molnár Márkó: A legjobbunkat fogjuk kitenni a pályára!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A hét második mérkőzésén idegenben mérkőzik meg a csapat a Szentlőrinc együttesével.  A mérkőzés előtt támadónkat, Molnár Márkót kérdeztük.

Remek mérkőzésen végül vendég győzelemmel ért véget az MTK elleni találkozó. Hogyan láttad a mérkőzést?

Véleményem szerint az elejétől kezdve uralni tudtuk a mérkőzést, és tudtuk játszani a játékot, amit begyakoroltunk. Sajnos a végjátékban megváltozott a játék képe, és az eredmény is, ennek ellenére azt gondolom, hogy sok pozitív dolog volt a meccsen, amiből építkezni tudunk! A vereség nem vette el a kedvünk, kijavítjuk a hibákat, és előre tekintünk!

Vasárnap a Szentlőrinc vendégei leszünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Szeretnénk az előző mérkőzésekhez hasonló felfogásban játszani Szentlőrincen is. A saját játékunkat szeretnénk játszani, és a legjobbunkat fogjuk kitenni a pályára! Mindenképpen a győzelem és a három pont a célunk.

Nyáron érkeztél Ajkára, hogy érzed magad itt?

Igaz nem vagyok itt régóta, de úgy érzem, hogy beilleszkedtem a csapatba. Jól érzem itt magam, minden adott ahhoz, hogy jobb játékos legyen belőlem, és próbálok mindent megtenni azért, hogy ez így legyen! Túl sok lehetőséget még nem kaptam arra, hogy megmutathassam magam a pályán, de amikor lehetőséghez jutottam beleadtam mindent, és igyekeztem a taktikai utasításoknak maximálisan megfelelni. Azért dolgozom, hogy minél több időt tölthessek a pályán, és a lehető legjobban tudjak élni a lehetőségekkel. Szeretném segíteni a csapatot az eredményes szereplésben!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!