Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Szombaton a Gyirmót FC Győr II-t fogadjuk

Az NB III. Nyugati csoportjának 21. fordulójában a Gyirmót FC Győr második számú csapatát fogadjuk. A találkozó játékvezetője Kubicsek Máté lesz, az asszisztensi feladatokat Vörös Dániel és Rózsás Rita látják el.

Csapatunk az előző fordulóban magabiztos, 4-0 arányú sikert aratott Székesfehérváron a Videoton II. ellen. Kis Károly együttese 18 mérkőzésen 37 pontot szerezve a tabella 4. helyén áll, lemaradása 10 pont a 20 mérkőzést játszó éllovas Kaposvári Rákóczival szemben.

A Gyirmót FC Győr II. az előző fordulóban magabiztosan, 3-0 arányban győzte le hazai pályán a Pénzügyőr csapatát, ennek ellenére a Győr-Moson-Sopron megyei együttes továbbra is kieső helyen áll a bajnokságban.

Az ősszel Gyirmóton 3-2 arányú győzelmet arattunk, akkor Illés (2) és Major szerezték góljainkat.

Kis Károly eltiltás miatt továbbra sem számíthat Illés Dávid játékára, Pokorni, Popovics és Nagy Krisztián pedig sérülés miatt nem lesz bevethető a hétvégi mérkőzésen.

A találkozó a korábbi sorsolással ellentétben nem húsvétvasárnap, hanem egy nappal korábban, szombaton 16 órakor kerül megrendezésre az Ajkai Városi Sportcentrumban.