Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Jeney Gyula: A fiúk ki vannak éhezve a sikerre!

A hét második mérkőzését idegenben vívják a fiúk, vasárnap a Szentlőrinc együttese ellen fogunk pályára lépni. A mérkőzés előtt megbízott vezetőedzőnkkel, Jeney Gyulával beszélgettünk.

Izgalmas mérkőzésen maradtunk végül alul az MTK-val szemben. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Azt gondolom, hogy a pályán mutatott játékunk magáért beszélt, nagyon büszke vagyok a fiúkra! Nagyon sajnálom, hogy végül nem sikerült itthon tartani a pontokat, hiszen szinte az egész mérkőzés alatt uralni tudtuk a játékot és fölényben futballoztunk a vendégekkel szemben. Egyéni hibákból adódóan kaptuk a gólokat, azonban a héten dolgoztunk ezeknek a kiküszöbölésén. A vereség ellenére a mutatott játékkal nagyon elégedett vagyok, büszke vagyok az egész csapatra!

Vasárnap a Szentlőrinc lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Szentlőrinc egy modern futballt játszó csapat, akik egy fiatal és naprakész edző keze alatt dolgoznak. Ismerem az edzőjüket, tisztában vagyok a futballról való gondolkodásával, így nem lesz ismeretlen az ellenfél. Azt gondolom, hogy a csapat felkészült, bízom benne, hogy sikerrel tudjuk venni ezt az akadályt. A fiúk ki vannak éhezve a sikerre, jó formában vannak, bízunk benne, hogy hétvégén ki tudjuk hozni magunkból a maximumot!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!