Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Döntetlennel zártuk a felkészülést

Lejátszotta utolsó edzőmeccsét ezen a nyáron az FC Ajka NB II-es labdarúgócsapata, amely vasárnap nem tudta legyőzni NB III-as partnerét.

Ajka-Szentlőrinc 1-1 (0-0)

FC Ajka: Horváth D. – Köles (Bonivárt, 46.), Pákai (Szabó N., 46.), Görgényi, Csemer (Nagy B., 46.) – Nagy E. (Lengyel, 46.), Kenderes (Csizmadia) – Erős (Horváth P., 46.), Kovalovszki (Kapronczai, 46.), Nagy K. (Nagy I., 46.) – Oláh (Major, 46.). Vezetőedző: Kis Károly.

Szentlőrinc SE: Paceka – Keresztes, Havas, Csuczi, Popadic, Forró, Hleba, Juhász, Vajda, Harsányi, Pergel. Csereként beállt: Nenezic, Aszalós, Kovácsevics, Horváth F., Gellén, Kondor.

A 42. percben Nagy Krisztiánt buktatták a kaputól 11 méterre, a játékvezető büntetőt ítélt. A sértett a jobb alsó sarokra lőtt, Paceka remek vetődéssel hárított.

Az 51. percben Kapronczi remekül futott el a bal oldalon, beadása elsuhant a kapu előtt egy méterrel, Nagy I. jobbról szépen emelte vissza a labdát. Lengyel nyolc méterről a jobb felső sarokba fejelt, 1-0.

A 77. percben Horváth D. és Szabó Norman passzolgatott feleslegesen a 16-oson belül, utóbbi nem figyelt, a csereként beállt Gellén letámadta és nyolc méterről a hálóba pöckölte a labdát, 1-1.

Az ajkaiak (akik egyik edzőmeccsüket sem tudták megnyerni) vasárnap hazai pályán kezdik az NB II-es pontvadászatot, a csapat az ETO FC Győr alakulatát fogadja 19 órától.

Kis Károly: – Ezen a találkozón olyan hibákat követtünk el, ami nem hogy az NB II-ben, de az NB III-ban sem fér bele a játékba. Ráadásul a lehetőségeinkkel sem éltünk. A hátralévő egy hétnek fontos feladata lesz a csapat felfrissítése, biztos vagyok benne, akik vasárnap kilátogatnak az első bajnoki mérkőzésre, azok nem fognak csalódni a csapatban.

forrás: veol.hu/sport