Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Ismerj meg! – Rétyi Róbert

Ismerj meg! játékos bemutató sorozatunk következő interjú alanya csapatunk új igazolása, Rétyi Róbert.

 

NÉVJEGY

Név: Rétyi Róbert

Születési dátum: 2001.02.01.

Poszt: támadó

 

Mesélj az eddigi pályafutásodról!

5 éves koromban kezdtem el futballozni Gyálon, és egy 1 éves Honvédos kitérőt leszámítva 2014-ig Gyálon játszottam. A 2014/15-ös szezont a Gloriett SE kötelékében töltöttem, egy egymás elleni mérkőzésen figyelt fel rám a Vasas Kubala Akadémia, így az U15-ös korosztályt már a budapesti egyesület igazolt játékosaként kezdtem meg. 5 évet töltöttem a Vasasnál, 2018 óta pedig az U19-es korosztály mellett a felnőtt csapatban is szerepeltem.

Miért választottad az FC Ajkát? 

Nagyon tetszettek a tervek és a célok, amiket a Mester a csapattal kapcsolatban felvázolt. Szeretnék a csapat segítségére lenni, úgy gondolom, hogy ez egy remek lehetőség nekem a fejlődésre, nagy potenciál van a csapatban.

Mit vársz a csapattól a következő szezonban?

Úgy érzem, nagyon jó csapat van most Ajkán. Ha sikerül kiaknáznunk a bennünk rejlő lehetőséget, jó helyezést érhetünk el. A cél, hogy a tavalyi 9. helyezést túlszárnyaljuk, és azt gondolom ez sikerülni is fog. Remélem nekem is sikerül jó játékkal bemutatkoznom a csapatban, és ki tudom venni a részem a sikerekből.

Mit üzensz a szurkolóinknak?

A szurkolóknak azt üzenném, hogy mindent meg fogunk tenni a jó szereplés érdekében! Szeretnék Nekik is, és a vezetőségnek is bizonyítani, és véleményem szerint egy nagyon jó szezonnak nézünk elébe, úgyhogy jöjjenek ki minél többen a mérkőzésekre!

Villám-kérdések:

Beceneved? Rétyó

Kedvenc ételed? Carbonara

Kedvenc italod? Gyümölcs levek

Hobbid? Barátaimmal közös focizás és horgászat

Kedvenc csapatod? FC Barcelona

Kedvenc filmed? Az akció filmeket szeretem

Kedvenc sportolód? Lionel Messi

Köszönjük szépen, sok sikert a csapatban! Hajrá Ajka!