Barion Pixel
2024.06.22.
FelnőttHírek

Dragoner Filip: Szeretnénk élvezni a játékot!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Hétvégén a hónap utolsó mérkőzésén a Kolorcity Kazincbarcika együttesét fogadjuk hazai pályán.  A mérkőzés előtt támadónkat, Dragoner Filipet kérdeztük.

Pécsről sem sikerült hazahozni a pontokat. Hogyan láttad a mérkőzést?

Az első félidőben sajnos nem játszottunk jól, nem tudtunk megfelelő hőfokra felpörögni, és hamar hátrányba is kerültünk. A második játékrészben próbáltunk küzdeni, mentünk az eredmény után, ez hellyel-közzel sikerült is, azonban az egyenlítés nem sikerült. Csalódottak vagyunk az eredmény miatt.

Hétvégén hazai pályán játszunk, a Kazincbarcika lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A mérkőzéstől és az egész csapattól azt várom, hogy felszabadult játékot mutassunk hazai közönség előtt. Szeretnénk élvezni a játékot, mellette pedig fegyelmezett és koncentrált futballal szeretnénk itthon tartani a három pontot!

5 mérkőzés óta nyeretlen a csapat. Hogyan motiválod magad a nehezebb időszakokban, mit gondolsz, hogyan léphet a csapat újra a siker útjára?

A csapat, a stáb és én magam is hiszek a munkában, ebbe tudunk csak kapaszkodni. Valóban jelenleg nem élünk jó időszakot, nem azt a tudást tesszük ki a pályára, ami igazából bennünk van. Nem esünk kétségbe, bízunk benne, hogy ismét ki süt majd felettünk a nap!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

IDŐPONTVÁLTOZÁS:

15.00 FC Ajka – Kolorcity Kazincbarcika