Barion Pixel
2024.06.13.
FelnőttHírek

Kis Károly: Győzni kell és győzni is fogunk!

Október utolsó mérkőzését hazai pályán vívja a csapat, a Kolorcity Kazincbarcika együttesét fogadjuk vasárnap. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Pontok nélkül tértünk haza Pécsről. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Sajnos legutóbb is vereséget szenvedtünk egy olyan mérkőzésen, ahol legalább az egyik pontot megérdemeltük volna. Nem kezdtük jól a találkozót, a hazaiak előnybe is kerültek, utána viszont kiegyenlítődött a játék. A meccs második félidejében egyértelműen uraltuk a játékot, de a hajrában több ziccert is elhibáztunk. Amíg nem tudunk a kapu előtt határozottabbak lenni,addig nagyon nehéz lesz pontokat gyűjteni, ezen mindenképpen változtatnunk kell! A játékosok hozzáállásával teljesen megvoltam elégedve, nagyon sokat tettek azért, hogy kiegyenlítsünk, de ez nem sikerült.

A Kazincbarcikát fogadjuk vasárnap hazai pályán. Mit vársz a mérkőzéstől?

Olyan helyzetbe kerültünk, hogy a Kazincbarcikát mindenképpen le kell győznünk ahhoz, hogy elinduljunk lentről fölfelé. Egy masszív csapat, szervezetten játszanak, és jól védekeznek, de úgy gondolom, hogy ha a csapat a legjobbját nyújtja, akkor be fogjuk gyűjteni a három pontot. Rengeteg problémánk van, tele vagyunk sérültekkel, de ezen felül fognak kerekedni a srácok. Győzni kell és győzni is fogunk!

IDŐPONTVÁLTOZÁS:

15.00 FC Ajka – Kolorcity Kazincbarcika

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!