Barion Pixel
2024.06.21.
HírekUtánpóltás

U15/U14: felemás eredmények Szombathelyen

U15-ös és U14-es csapatunk a hétvégén Szombathelyen vendégszerepelt, ahol a Lurkó korosztályos csapataival mérték össze erejüket fiataljaink.

U15:

Lurkó UFC – FC Ajka 5-2 (3-1)
Gólszerzőink: Kovács János, Grőber Máté
Jók: Kassai, Sesztakov

FC Ajka: Ruttner – Szabó (Soós 78′), József, Bakos, Sesztakov, Baksa, Pukás, Kovács J. (Kovács Cs. 78′), Juhász (Krützner 78′), Kassai, Grőber vezetőedző: Zsidó András

Zsidó András: Szombathelyre látogattunk első tavaszi idegenbeli mérkőzésünkön. Az őszi 1-1 bizakodóvá tette a fiúkat. Sajnos azonban hamar hátrányba kerültünk két elkerülhető gól miatt. Bár Kovács János találata felcsillantotta a reményt, a félidő előtt újabb egyéni hibából kaptunk gólt. A védelem tengelyéből hiányzott Kaufmann Bertalan. A második félidőben is jobban akart az ellenfél, bár itt helyenként már sikerült néhány szép támadást vezetnünk, a gólokat most is ők lőtték. A vége előtt még Grőber Máté szépített. Ezen a mérkőzésen is hiányzott a tűz. A párharcokat rendre elveszítettük, így pedig nem lehet mérkőzést nyerni! Szombatra össze kell kapni magunkat, hisz a remek játékerőt képviselő Gyirmótot fogadjuk!

U14:

Lurkó UFC – FC Ajka 2-6 (0-5)
Gólszerzőink: 
Kocsi, Pápai, Czintula, Varga, Pákai, Csörnyei
Jók: Hriczu, Pákai, Csörnyei, Fischl

FC Ajka: Auerbach (Ódor 41′) – Hriczu (Vetsey 41′), Varga, Pákai, Tóth Kocsi (Gfellner 73′), Csörnyei, Bödör (Lepsényi 61′), Czintula (Modory 61′), Pápai (Horváth 41′), Fischl vezetőedző: Csörnyei Zoltán

Csörnyei Zoltán: Jó első félidei játékunkkal sikerült eldöntenünk a mérkőzést. A második játékrészben lankadt a koncentrációnk és figyelmünk, sok kimaradt helyzet mellett még büntetőt is hibáztunk, majd az egyéni hibáinknak köszönhetően kozmetikázni tudott az eredményen az ellenfél. A győzelmünk teljesen megérdemelt.