Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

Kis Károly: Szeretném, ha egyenrangú ellenfelei lennénk a kupagyőztes Kispestnek!

A szerdai Budapest Honvéd elleni utolsó hazai edzőmérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Szerdán a Budapest Honvéd lesz az ellenfelünk. Mit kell tudni róluk?

A Honvéd egy rendkívül neves, patinás klub, jó játékos állománnyal. Az utóbbi években nagyszerű eredményeket értek el, elég csak az idei Magyar Kupa győzelmükre gondolni. A kupagyőzelemnek köszönhetően indulhatnak az Európa Ligában, nyilvánvalóan szeretnének ott is helyt állni, ezért a csapat megerősítése folyamatban van. Egy nagyon jó együttes ellen fogunk pályára lépni holnap.

Milyen állapotban vannak a fiúk?

Úgy gondolom a csapat jó formában várja akár ezt a találkozót, akár a bajnokságot. Szeretnénk helyt állni, ugyanakkor számunkra a Győr elleni nyitány a legfontosabb. A fiúk hozzáállásával maximálisan meg vagyok elégedve, egy nagyszerű közösség alakult ki, bízom benne, hogy ezt a pályán is be tudjuk majd bizonyítani.

Hogyan készültetek erre a mérkőzésre?

Tavaly többször láttam Őket játszani, de új edzővel készülnek és átalakult a keret is, így nehéz előre jósolni bármit is. Mi ugyanúgy készültünk erre a mérkőzésre is, mint egy bajnoki találkozóra. Szeretnék minél több játékosnak játéklehetőséget adni, és bízom benne, hogy sokan látogatnak ki a találkozóra és nagy közönség előtt tudunk játszani.

Mit vársz ettől a mérkőzéstől?

Nagyon szeretném, ha egyenrangú ellenfelei lennénk a kupagyőztes Kispestnek!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

A mérkőzés időpontja:

2020.07.22. 19:00

Helyszín: Ajka, Sporttelep (Ajka, Sport u.23.)

A mérkőzésre a belépés díjtalan!

Fotó: Kovács Ivett