2024.04.17.
FelnőttHírek

Kis Károly: Kiderül, hogy a mezőny első feléhez tudunk e tartozni!

A válogatott szünetet követően hétvégén ismét a bajnokságé a főszerep, csapatunk vasárnap hazai pályán fogadja a BFC Siófok együttesét. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Utolsó mérkőzésünkön a kupában léptünk pályára, ahol tovább is jutottunk a következő fordulóba. Hogyan értékelnéd a Szentlőrinc elleni mérkőzést?

A kupamérkőzésen sikeresen tudtuk venni az akadályt, nagyon örülünk a győzelemnek! Az volt a célunk, hogy továbbjussunk, és egy első osztályú csapat ellen léphessünk pályára, ez sikerült is, hiszen az Újpest csapatát kaptuk a sorsolásban.

Vasárnap a Siófok lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

8 nap alatt nagyon sok minden eldőlhet, 3 mérkőzést is játszunk, és itt kiderül, hogy a mezőny első feléhez tudunk e tartozni. Mindenképpen jól kell kijönnünk ezekből a mérkőzésekből. Vannak sérültjeink továbbra is, de már van, aki újra rendelkezésre áll, így nagyobb a variációs lehetőség. Hazai pályán jól szerepeltünk, szeretnénk folytatni ezt a sorozatot. A Siófoknak ugyanannyi pontja van, mint nekünk. Masszív, jól felkészített csapatról van szó. Kielemeztük Őket, mozgékony támadókkal rendelkeznek, elől különösen veszélyes a Horváth Péter, akivel már dolgoztam is együtt. Úgy gondolom, hogy megpróbáljuk hazai pályán a gyengepontjaikat kihasználni, és szeretnénk támaszkodni a szurkolóinkra is, akik mindig mellettünk állnak.

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!