Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Görgényi Dávid: Nyerni szeretnénk!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Egy hét szünet után vasárnap ismét pályán a csapat, hazai közönség előtt fogadjuk a bajnokságban a Siófok csapatát.  A mérkőzés előtt védőnket, Görgényi Dávidot kérdeztük.

Tovább jutottunk a MOL Magyar Kupában a Szentlőrinc ellen. Hogyan láttad a mérkőzést?

Hazai pályán mi voltunk az esélyes csapat, így azt gondolom, hogy kötelező volt továbbjutni! A mutatott játék alapján megérdemelten nyertük meg a találkozót, úgy gondolom, hogy egy percig nem forgott veszélyben a győzelmünk!

Vasárnap a bajnokságban a Siófokot fogadjuk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Ugyan erre a hozzáállásra és játékra van szükségünk a következő bajnokin a Siófok ellen. Egy szervezett csapat látogat hozzánk, aki szoros mérkőzéseket játszik a bajnokságban! Nehéz mérkőzésre számítok, de ha ugyan azt a játékot tudjuk produkálni, mint a kupa meccsen, akkor meg tudjuk nyerni a mérkőzést! Nyerni szeretnénk, és itthon akarjuk tartani a pontokat!

5 hazai mérkőzést is játszik a csapat októberben, mit vársz ettől az időszaktól?

Nem szeretek ennyi mérkőzéssel előre gondolkodni, de főleg hazai pályán mindig a 3 pontért játszunk, szeretnénk minden mérkőzést megnyerni itthon, a szurkolóink előtt!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!