Barion Pixel
2024.05.20.
FelnőttHírek

Kis Károly: A DVSC elleni sikernek erőt kell adnia a folytatáshoz!

Nincs idő ünnepelni a DVSC elleni győzelmet, hiszen vasárnap már Siófokon lép pályára a csapat. A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

A DVSC mérkőzés előtt azt nyilatkoztad, bízol benne, hogy sikerült meglepetést okozni. Sikerült is, hiszen bravúr győzelemmel tartotta itthon a csapat a három pontot. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Nagyon értékes győzelmet arattunk, hiszen a listavezetőt tudtuk megverni hazai pályán! Tudtuk, hogy nehéz találkozó lesz, hiszen a Lokinak a válogatottat is megjárt játékosai mellett több olyan futballistája is van, akik egyénileg gyakran meg tudnak villanni. Szervezett játékkal sikerült semlegesítenünk az ellenfelet, és több helyzetet is ki tudtunk dolgozni, amiből kettőt értékesítettünk. Úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertük meg a találkozót!

Vasárnap a BFC Siófok csapata lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A DVSC elleni sikernek erőt kell adnia a folytatáshoz! Szükségünk is lesz erre az erőre, hiszen Siófokra látogatunk, akik rendkívül agresszív futballt játszanak, és jó játékosállománnyal rendelkeznek. Ősszel itthon döntetlent játszottunk velük, és most szeretnénk eredményesek lenni ellenük. Úgy gondolom, hogy a csapat megfelelő formában és jó erőben van, bár ez majd a mérkőzésen fog eldőlni. Várjuk a találkozót, nagyon bízom a csapatban!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett