Barion Pixel
2024.07.18.
Felnőtt

Tóth Barna: Az elmúlt meccsek jó mentalitásával és játékával kell pályára lépnünk!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A DVSC elleni hazai győzelem után vasárnap idegenben, Siófokon lép pályára a csapat. A mérkőzés előtt támadónkat, Tóth Barnát kérdeztük.

Óriási meglepetést szerezve győztük le hazai pályán a bajnokaspiráns DVSC csapatát, a győztes gólt pedig Te szerezted! Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Szerencsére jól kezdtük a mérkőzést, így az ellenfélnek kellett futnia az eredmény után. Helyenként nagy nyomást gyakoroltak ránk, de jól álltuk a sarat! A fordulópont a kiállítás volt, onnantól át tudtuk venni az irányítást, és ami a legfontosabb, hogy ezt az előnyt gólra is tudtuk váltani. A második gól után már koncentráltan hozhattuk le a mérkőzést, és egy nagyon fontos győzelmet arattunk, aminek akkor lehet igazán nagy értéke, ha a következő meccseken is folytatni tudjuk a jó sorozatunkat!

Vasárnap Siófokon folytatódik a bajnokság számunkra. Mit vársz a mérkőzéstől?

Nehéz mérkőzésre számítok! Egy jó játékosokból álló együtteshez látogatunk, akik biztosan mindent bele fognak adni, hiszen számukra egyre nagyobb a tét. Az elmúlt meccsek jó mentalitásával és játékával kell pályára lépnünk, és akkor úgy gondolom, hogy vasárnap is jó eredményt érhetünk el!

Megszerezted első góljaidat ajkai színekben, kétszer is eredményes voltál az elmúlt két találkozón. Milyen érzésekkel várod a vasárnapi mérkőzést?

Nagyon örülök, hogy sikerült gólokat szereznem, hiszen csatárként egy új csapatban fontos, hogy minél hamarabb meglegyen az első találat. Mivel pályafutásom elején Siófokon is szerepeltem, így kifejezetten várom az egymás elleni mérkőzést, hiszen mindig izgalmas és motiváló egy korábbi csapat ellen játszani. Bízom benne, hogy folytatni tudjuk a győzelmi sorozatunkat, és Én pedig további gólokkal tudom segíteni a csapatot!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett