2024.04.20.
FelnőttHírek

Zsolnai Richárd: Mindenképpen győzelmet várok!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A szerdai kupamérkőzés után vasárnap ismét pályán a csapat, ezúttal idegenben, a Szentlőrinc otthonában küzdünk meg a pontokért. A hétvégi bajnoki mérkőzés előtt támadónkkal, Zsolnai Richárddal beszélgettünk.

Vereséggel zárult a Mezőkövesd elleni kupamérkőzésünk. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Vegyes érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban. Az NB I-es vendégek ellen azt gondolom, hogy jól tartottuk magunkat, a félidőben vezetni is tudtunk. 1-0-nál azt gondoltam, hogy több lesz ebben a mérkőzésben és meglehet a továbbjutás is. Két pontrúgásból kaptunk gólokat, ezek elkerülhetőek lettek volna, és az időjárás miatt nagyon rossz minőségű pálya sem könnyítette meg a helyzetünket. Csalódott vagyok, hiszen nem lett meg a továbbjutás, azonban büszke vagyok a csapatra, mert méltó ellenfelei tudtunk lenni a Mezőkövesdnek!

Vasárnap ismét a bajnokságban bizonyíthat a csapat, Szentlőrincre látogatunk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Mindenképpen győzelmet várok! Mindenki úgy fog pályára lépni, hogy a három pont csak a miénk lehet. Ősszel hazai pályán magabiztos győzelmet tudtunk aratni, és szeretnénk idegenben is jól teljesíteni. A Szentlőrinc egy agresszíven és szervezetten játszó csapat, de úgy érzem, hogy jól kezdtük a tavaszi szezont, és magabiztosan tudjuk majd venni ezt az akadályt is!

Az őszi félévben egy hosszabb időszakot hagytál ki, most azonban újult erővel tértél vissza. Mit vársz magadtól a tavaszi szezonban?

Az őszi szezon sajnos nem úgy alakult számomra, ahogy elterveztem, de most valóban újult erővel vágtam neki a tavasznak. Szeretnék jó formában futballozni, gólokkal, gólpasszokkal segíteni a csapatot. Fizikailag és mentálisan is rendben érzem magam, bízom benne, hogy ez a játékomban is meg fog mutatkozni, és sok győzelmet ünnepelhetek együtt a csapattal!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett