Barion Pixel
2024.05.19.
FelnőttHírek

Szarka Ákos: Hazai pályán kifejezetten nehéz ellenfél a Diósgyőr!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Sűrű hét elé néz a csapat, hiszen két mérkőzést is játszunk, első körben szerdán Diósgyőrbe látogatunk. A mérkőzés előtt támadónkat, Szarka Ákost kérdeztük.

Magabiztos győzelmet arattunk a Kozármisleny ellen. Hogyan láttad a mérkőzést?

Nem kezdtük jól a vasárnapi mérkőzést. Az ellenfelünk nagyon jó taktikával kezdett, ami meg is hozta számukra a gyümölcsét, hiszen hamar vezetést szereztek. Szerencsére hamar tudtunk válaszolni, és fordítani, amit azonban nem tudtunk megtartani a félidőre. A második játékrészre formációt váltottunk, amivel fölénybe kerültünk. A kialakított helyzeteinket ki is tudtuk használni, úgy gondolom, hogy megérdemelt győzelmet arattunk!

Szerdán a DVTK vendégei leszünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A DVTK nem kezdte jól a bajnokságot, azonban ez nem jelent semmit, ezt a csapatot Magyarországon senkinek sem kell bemutatni. Köztudott, hogy hazai pályán kifejezetten nehéz ellenfél a Diósgyőr. Kemény, küzdelmes összecsapást várok. Szeretnénk pontot vagy pontokat haza hozni, és ezért mindent meg fogunk tenni.

Jól kezdted a szezont egyénileg, három meccs alatt három gólnál jársz. Mit vársz a szezonban a csapattól illetve magadtól?

Három gól három meccs alatt valóban nem rossz mutató, de ez egy csapatjáték, a többiek nélkül nem lennék eredményes. Örülök, ha gólokkal tudom segíteni a csapatot, és ezek a gólok pontokat érnek Nekünk. Szeretnék a szezon hátralévő idejében is minél többször betalálni, ezzel is segítve a csapatot céljaink elérésében, és bízom benne, hogy minél szebb helyezést tudhatunk majd a magunkénak!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett