Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Kis Károly: Az eddigieknél jóval nehezebb feladatunk lesz!

Két mérkőzés vár a csapatra a héten, először szerdán lépünk pályára, a Diósgyőr vendégei leszünk. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Szép győzelemmel zárult a Kozármisleny elleni találkozó. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

A Kozármisleny ellen hazai pályán itthon tudtuk tartani a három pontot, ez nagyon fontos volt. Egy újonc csapatot fogadtunk, ez nem mindig könnyű feladat, főleg a bajnokság elején, de mindenképpen győzelemre készültünk. Úgy érzem, hogy megérdemelten nyertünk. 2-1-es vezetésnél váratlanul kiegyenlítettek a vendégek, de ez nem törte meg a csapatot, és egy nagyon jó második félidőt produkálva be tudtuk gyűjteni a három pontot. Ismét sok jó egyéni teljesítmény volt, aminek nagyon örültem. Fontos győzelem volt, hiszen előző héten vereséget szenvedtünk, és továbbra is azt mondom, hogy rendkívül kiegyensúlyozott a bajnokság, bárki meg tud verni bárkit, az eredmények is ezt bizonyítják.

Szerdán a DVTK lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Az eddigieknél jóval nehezebb feladatunk lesz! A DVTK-hoz látogatunk, akik noha nem kezdték jól a szezont, továbbra is a feljutás egyik legnagyobb esélyesei. Ettől függetlenül úgy lépünk pályára, hogy eredményesek szeretnénk lenni, és jó eredménnyel szeretnénk hazatérni Diósgyőrből!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett