Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

Tar Zsolt: Mind mentálisan, mind fizikálisan erősnek kell lennünk!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A héten ismét két mérkőzésen lép pályára a csapat, először szerdán hazai pályán fogadjuk a közvetlen rivális Gyirmót csapatát. A mérkőzés előtt védőnket, Tar Zsoltot kérdeztük.

Ezúttal nem sikerült a győzelem Kazincbarcikán. Hogyan láttad a mérkőzést?

Egy nagyon jó sorozat van mögöttünk, amit szerettük volna folytatni, de sajnos ez most nem sikerült. Az ellenfél egy stabil játékot játszva tudta otthon tartani a három pontot. Megvoltak nekünk is a helyzeteink, viszont ezeket nem sikerült értékesítenünk és nem tudtuk ezt a mérkőzést pontokra váltani.

Szerdán a Gyirmót együttese lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Gyirmót ellen, mind mentálisan, mind fizikálisan erősnek kell lennünk! Tanulnunk kell a hibáinkból, de magunk mögött kell hagynunk a Kazincbarcika elleni mérkőzést. Úgy gondolom, ha a saját játékunkat tudjuk játszani és a legjobb formánkat hozzuk, otthon tudjuk tartani a 3 pontot.

Ráfordultunk a bajnokság véghajrájára. Mit vársz a szezon hátralévő fordulóitól?

Nem szeretnék előre szaladni, hiszen mindig a soron következő mérkőzés a legfontosabb! Azt viszont kijelenthetem, hogy mindenki erőn felül teljesít annak érdekében, hogy a hátra lévő mérkőzéseinken a csapat legjobb arcát és teljesítményét lássák a szurkolók! Bízom benne, hogy a szezon végén bravúros eredményt ünnepelhetünk!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!