Barion Pixel
2024.06.23.
FelnőttHírek

Jeney Gyula: Célunk a dobogó!

A héten két mérkőzést is játszik a csapat. Első körben szerdán, hétközi fordulóban hazai közönség előtt a közvetlen riválisunkkal, a Gyirmót FC Győr csapatával mérkőzünk meg. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Jeney Gyulával beszélgettünk.

Nem sikerült elhozni a pontokat Kazincbarcikáról. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Nagyon nehéz mérkőzés volt, nehéz olyan csapat ellen játszani, akik „nem akarnak focizni”. Csak pontrúgással, és néha a mi eladott labdáinkból épülő egyszerű célfutballal próbálkoztak. Még nehezebb a helyzet, ha egy ilyen stílusú csapat gólt szerez. A Mosonmagyaróvár elleni mérkőzés feelingje volt nekem a kispadon, azzal a különbséggel, hogy most nem tudtunk egyenlíteni. Rúgtunk büntetőt, lőttünk kapufákat, de el kell fogadnunk, hogy vannak ilyen mérkőzések is egy csapat életében.

Szerdán nagyon fontos mérkőzés vár ránk, a Gyirmót együttesét fogadjuk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Gyirmót egy kreatív játékosokból álló élcsapat, teljesen más lesz az ellenük való játék. Oda kell figyelnünk a frissítésre, de ezzel szerencsére nincsen gondunk, hiszen sok minőségi játékosból tudok választani. Készültünk ellenük, tudjuk, hogy mire kell számítani. Célunk a dobogó, mindenképpen nyerni szeretnénk a riválisunk ellen, hiszen akkor nagy lépést tudnánk tenni a céljaink felé!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!