Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Tar Zsolt: Csak a három pont az elfogadható!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A szerdai BFC Siófok elleni hazai mérkőzésünk előtt Tar Zsolttal, csapatunk védőjével beszélgettünk.

Gólgazdag mérkőzésen szenvedtünk 5:3 arányban vereséget a DVSC otthonában vasárnap. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Nagyon szervezett, jó csapat ellen játszottunk. Úgy gondolom, hogy 60 percig jó és stabil játékot mutattunk. Az első gól megzavart minket, volt egy rövidzárlat, ami alatt három gólt kaptunk. Pozitívum, hogy ebből fel tudtunk állni, ez a csapat erejét is mutatja, de úgy érzem a végére elfáradtunk. Tanulni kell ebből a meccsből is, és javítanunk kell szerdán a Siófok ellen.

Nincs megállás, szerdán hazai közönség előtt lépünk ismét pályára a BFC Siófok csapata ellen. Mit vársz a mérkőzéstől?

Sajnos zsinórban három mérkőzésen nem tudtunk pontot, pontokat szerezni, ezért úgy megyünk ki szerdán a pályára, hogy meg fogjuk nyerni a találkozót! Nincs időnk búslakodni, itt a lehetőség, hogy javítsunk. Részünkről egy stabil és eredményes futballt várok. Csak a három pont az elfogadható!

Hogyan készülsz fel egy mérkőzésre?

Mérkőzések előtt a pihenésre, de ami még fontosabb, a mentális felkészülésre összpontosítok. Véleményem szerint ez a kulcsa mindennek!

Van valami meccs előtti babonád?                              

Nincs semmilyen babonám, nem nagyon hiszek az ilyesmiben.

 

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett