Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Vogyicska Bálint: Győzni szeretnénk hazai pályán!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Vasárnap a Nyíregyháza együttesét fogadjuk, a találkozó előtt középpályásunkat, Vogyicska Bálintot kérdeztük.

Három ponttal térhettünk haza Győrből. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Nagyon örülünk neki, hogy a Pécs legyőzése után sikerült az ETO elleni találkozón is győztesen elhagyni a pályát. Úgy gondolom, hogy végig kézben tudtuk tartani a mérkőzést, és több lehetőségünk is adódott, mint az ellenfelünknek. Jól játszott a csapat, akár nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna, de nem vagyunk elégedetlenek, fontos három pontot szereztünk!

Hétvégén a Nyíregyháza Spartacus FC lesz a vendégünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Minden meccs nagyon nehéz ebben a kiegyenlített bajnokságban, így a Nyíregyháza ellen is kemény csatára számítok. Azt gondolom, hogy ha megfelelően szervezetten tudunk játszani, és egyénenként is meg tudunk villanni, akkor itthon tudjuk tartani a három pontot! Győzni szeretnénk hazai pályán!

Pár hete vagy csak itt, de két mérkőzésen is kezdő voltál, és már gólt is sikerült szerezned! Hogy érzed magad a csapatban, sikerült beilleszkedni?

Valóban mind a két eddigi meccsemen a kezdőben szavazott nekem bizalmat a Mester, és az ETO ellen pedig sikerült gólt is szereznem, ami nagy löketet ad a folytatás tekintetében! Bár még csak két hete csatlakoztam a csapathoz, nagyon pozitívak az első benyomásaim. Mindenki nagyon rendesen és segítőkészen állt hozzám a kezdetektől fogva, igyekszem ezt mind a pályán, mind a pályán kívül viszonozni!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: eto.hu