Barion Pixel
2024.06.23.
FelnőttHírek

Kis Károly: Szeretnénk az elmúlt két mérkőzés jó formáját mutatni hétvégén is!

A hétvégi Győr elleni győzelem után vasárnap hazai pályán kezdjük meg a márciust. A Nyíregyháza Spartacus FC elleni mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Értékes győzelmet arattunk Győrben. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Nagyszerű sikert értünk el vasárnap, hiszen a Győr otthonában nyerni mindig nagy dolog. Nagyon meggyőző volt a csapat játéka, és elég ha annyit mondok, hogy az ellenfelünknek egyetlen helyzete sem akadt az egész mérkőzésen. A két rúgott gólon kívül még több lehetőségünk is volt azonban ezeket nem tudtuk további gólokra váltani. A sikerünk értékét tovább növeli, hogy ez a Győr a MOL Magyar Kupa legjobb négy csapata közé jutott a Videoton ellen. A játékosok nagy dicséretet érdemelnek a mérkőzésen nyújtott teljesítményükért!

Hétvégén hazai pályán fogadjuk a Nyíregyháza Spartacus FC csapatát. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Nyíregyháza egy nagyon jó erőkből álló együttes. Bár legutóbbi találkozójukon vereséget szenvedtek, ez nem szabad, hogy megtévesszen bárkit is, hiszen remek csapat, jó játékosállománnyal. Szeretnénk az elmúlt két mérkőzés jó formáját mutatni hétvégén is! Nagy dolog lenne, ha itthon tudnánk tartani a három pontot, de mindenképpen ez lesz a célunk vasárnap!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett