2024.04.17.
FelnőttHírek

Szarka Ákos: Nagyon várjuk már a bajnoki rajtot!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A téli felkészülés lezárása után hétvégén már a bajnokságban lépünk pályára, a BFC Siófok ellen kezdjük meg a tavaszt idegenben.  A találkozó előtt támadónkat, Szarka Ákost kérdeztük.

Hogyan értékelnéd a téli felkészülést?

Nem volt hosszú a felkészülés, négy hetünk volt összesen, hogy formába lendüljünk. Négy edzőmeccset játszottunk, és azt gondolom, hogy ezek a találkozók nagyon hasznosak voltak a felkészülésünk szempontjából. Sajnos betegség miatt nem tudtam minden mérkőzésen játszani, de szerencsére már egészséges vagyok, teljes értékű edzésmunkát tudok végezni. Jól dolgoztunk, egy sikeres felkészülést tudhatunk magunk mögött, és nagyon várjuk már a bajnoki rajtot!

A Siófok ellen kezdjük meg a tavaszt. Mit vársz a mérkőzéstől?

Mindenképpen kiélezett mérkőzést várok, hiszen a bajnoki rajt előtt mindenki ki van már éhezve a tétmérkőzésekre. Ősszel nem bírt egymással a két csapat és döntetlent játszottunk, vasárnap is hasonló, küzdelmes játékra számítok. Nehéz dolgunk lesz, de hiszem, hogy jó csapat vagyunk, és ezt be is fogjuk bizonyítani!

Mit vársz a tavaszi szezontól?

Szeretnénk az őszi helyezésünknél feljebb lépni a tabellán. Sajnos az előző félévben nagyon sok pontot veszítettünk el mérkőzéseken, ahol jobban játszottunk az ellenfelünknél, ezen mindenképpen változtatnunk kell tavasszal. Jobb helyzetkihasználást és jó játékot várok magunktól. Szeretnénk sok győzelmet aratni, és a tabella első felében végezni!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett