Barion Pixel
2024.05.20.
FelnőttHírek

Tóth Gergely: Szeretnénk megtörni a Hali hazai veretlenségét!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A Tiszakécske elleni magabiztos győzelem után hétvégén nehéz feladat vár a csapatra, az eddig kiválóan szereplő Szombathelyi Haladás otthonába látogatunk.  A találkozó előtt középpályásunkat, Tóth Gergelyt kérdeztük.

Magabiztos, négygólos győzelemmel tartottuk itthon a három pontot a Tiszakécske ellen. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Nagyon örülünk a győzelemnek, azt gondolom, hogy ráfért a csapatra a sikerélmény! Az elejétől kezdve uralni tudtuk a mérkőzést, nem engedtünk teret a Tiszakécskének, jól és lendületesen tudtunk futballozni. A helyén kell kezelni ezt a győzelmet, de mindenképpen értékes három pontot tartottunk itthon, és ez önbizalmat adhat az előttünk álló mérkőzésekhez!

Két góllal járultál hozzá a Tiszakécske elleni sikerhez. Milyen érzések voltak benned a mérkőzés után?

Természetesen boldog voltam, hogy kijött a lépés, hiszen mindig különleges érzés gólt szerezni, de azt gondolom, hogy mindegy ki szerzi a gólt. Nagyon örülök, hogy hozzá tudtam tenni a csapat sikeréhez, de összességében az számít, hogy a csapat sikeres legyen és közösen működjünk jól!

Hétvégén az a Haladás lesz az ellenfelünk, akik idén összesen egy vereséget szenvedtek eddig. Mit vársz a mérkőzéstől?

Kemény mérkőzésre számítok, hiszen a Haladás a legutóbbi vereségük ellenére is a mezőny egyik legjobb formában lévő együttese. A bajnokság élbolyába tartoznak, így biztosan nem lesz egyszerű mérkőzés. Szeretnénk megtörni a Hali hazai veretlenségét, a három pontért utazunk Szombathelyre!

Mit vársz az őszi szezon második felétől?

Minél több győzelemmel és minél jobb játékkal szeretnénk előrukkolni az őszi szezon hátralévő részében. Várnak még Ránk nehéz találkozók, de minden nap azért dolgozunk, hogy előrébb kerüljünk a tabellán!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett