Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Kis Károly: Rendkívül komoly feladat elé nézünk!

A Tiszakécske elleni hazai győzelem után idegenben folytatjuk a bajnokságot. Az idény egyik legjobban szereplő együtteséhez, a Szombathelyi Haladáshoz látogat a csapat vasárnap. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Szép győzelemmel tartottuk itthon a három pontot a Tiszakécske ellen. Hogyan értékelnéd a találkozót?

A legutóbbi mérkőzésünkön a Tiszakécske ellen nyugodtan mondhatom, hogy a csapat nagyszerűen játszott! Azt gondolom, hogy az NB II-ben kevés ilyen eredmény születik, ahol ilyen nagy különbséggel tud nyerni egy csapat. Nagyon sok jó egyéni teljesítmény volt a mérkőzésen, a játékosok minden dicséretet megérdemelnek. Úgy gondolom, hogy ezen a találkozón nem volt gyenge pontunk! Ez a győzelem erőt adhat a következő meccsre is!

Vasárnap a tabella egyik éllovasához, a Szombathelyi Haladáshoz látogatunk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Egészen más erősségű mérkőzés lesz a Haladás elleni az előző fordulóhoz képest. Remekül szerepelnek, heteken át vezették a tabellát, és jelenleg is az élbolyban vannak, az előkelő harmadik helyen állnak. Rendkívül komoly feladat elé nézünk. A Halival mindig nagy csatákat vívunk, bízom benne, hogy ez most is így lesz, és sikeresek tudunk lenni!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett