2024.03.02.
FelnőttHírek

Szabó Benjamin: Mindkét csapatnak fontos ez a három pont!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Hétvégén Szolnokon lép pályára a csapat, a találkozó előtt fiatal támadónkat, Szabó Benjamint kérdeztük.

Nem sikerült a bravúr a Kecskemét ellen. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Nem volt könnyű helyzetben a csapat, hiszen a koronavírus közbeszólt, és sok hiányzóval futottunk neki a mérkőzésnek. Bár sajnos nem sikerült itthon tartanunk a pontokat, ennek ellenére azt gondolom, hogy mindenki, aki pályára lépett megpróbálta kihozni magából a maximumot. Szerettünk volna győzni, pláne hazai közönség előtt, de sajnos ez most nem sikerült. Dolgozunk tovább, és a következő mérkőzéseken megpróbálunk javítani!

Vasárnap a Szolnoki MÁV FC otthonába látogatunk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Kemény mérkőzésre számítok, hiszen mindkét csapatnak fontos ez a három pont! A tavaszi szezonban eddig nem úgy alakultak az eredményeink, ahogy azt szerettük volna, így mindenképpen győzni szeretnénk Szolnokon! Szeretnénk az idény hátralévő részében jól és eredményesen szerepelni, minél több pontot begyűjteni, és örömet szerezni a szurkolóinknak!

Először szerepeltél kezdőként a felnőttek között a Kecskemét ellen. Milyen érzés volt?

Különleges érzés volt, hiszen ez volt az első alkalom, hogy 90 percet tölthettem a pályán! Nagyon jó érzés, hogy felkerülhettem az utánpótlásból, és nyár óta már kerettagként számol velem a vezetőség. Jól érzem magam a felnőtt csapatnál, remek srácokkal vagyok körülvéve, akiktől sokat tanulok. Igyekszem továbbra is keményen dolgozni, és bízom benne, hogy a jövőben a pályán is meg tudom hálálni azt a bizalmat, amit kapok! Hálás vagyok, és köszönöm a támogatást a családomnak, az edzőimnek és a barátaimnak!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett