Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Ismerj meg!- Görgényi Dávid

Ismerj meg! játékos bemutató sorozatunk következő interjú alanya csapatunk védője, Görgényi Dávid.

 

 

 

NÉVJEGY

Név: Görgényi Dávid

Születési dátum: 1990.08.16

Poszt: védő

 

Mesélj az eddigi pályafutásodról!

Oroszlányon kezdtem el focizni 6-7 éves koromban. Általános iskola 7. osztályban kerültem fel budapestre a Vasashoz, ahol 14 évig játszottam. A budapesti alakulatnál NB I-ben is sikerült bemutatkoznom, de úgy éreztem váltanom kell, így a Vác FC csapatához kerültem. 2016-tól négy évet töltöttem Vácon, ahol egy nagyon jó közösség alakult ki, ütőképes csapatot alkottunk. 2019 nyarán jött el ismét a váltás ideje, akkor kerültem ide Ajkára, így már a második szezonomat kezdem meg nyáron a klub színeiben.

Miért szeretsz itt játszani?

2019 nyarán Kiss Károly vezetőedző keresett meg, az Ő hívására érkeztem a csapathoz. Nagyon szimpatikusak a körülmények és a tervek, hogy mit szeretnének itt elérni a labdarúgással, mind a vezetőség, mind az edzői stáb részéről nagyon pozitív a hozzáállás. Sok barátom van itt, így igazán könnyű a közös munka. Jó a csapat, egységet alkotunk, és minden feltétel adott a jó szerepléshez.

Mit vársz a csapattól a következő szezonban?

Nem szeretek ennyire előre spekulálni, általában meccsről meccsre gondolkodom. Kezd összeállni a csapat, jó a közösség, így bízom benne, hogy a lehető legjob eredményt tudjuk elérni.

Mit üzensz a szurkolóinknak?

Látogassanak ki minél többen a mérkőzésekre, és bízom benne, hogy meccsről-meccsre jobb teljesítménnyel fogjuk Őket megörvendeztetni!

Villám-kérdések:

Beceneved? Göresz

Kedvenc ételed? Rakott krumpli

Kedvenc italod? Kóla

Hobbid? Horgászat és Play Station

Kedvenc csapatod? AS Roma

Kedvenc filmed? Nincsen

Kedvenc sportolód? Francesco Totti

Köszönjük szépen, sok sikert az idei évben is! Hajrá Ajka!

Fotó: Kovács Ivett