Barion Pixel
2024.05.20.
FelnőttHírek

Kovács Nikolasz: Ki kell emelnem a csapategységet!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Hétvégén az őszi szezon véghajrájában idegenben, Békéscsabán játszik a csapat. A mérkőzés előtt védőnket, Kovács Nikolaszt kérdeztük.

Győzelemmel zártuk a hazai szereplést az ősszel. Hogyan láttad a mérkőzést?

Először is ki kell emelnem a csapategységet! Voltak nehéz időszakok a csapat életében az utóbbi időben, de úgy érzem, hogy ezen túl vagyunk, és mindenkire pozitív hatással volt. Azt gondolom, hogy az edzéseken és mérkőzéseken végzett munka ki fog fizetődni, ha mindent bele adunk! A Dorog elleni mérkőzés nehéz volt. Hiába irányítottunk mi nagyrészt, a vendégek jó felfogásban védekeztek ellenünk. Nagyon jó érzés, hogy hazai közönség előtt tudtunk győzni, és itthon tartottuk a 3 pontot!

Vasárnap Békéscsabán lépünk pályára. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Békéscsaba elleni összecsapás sem ígérkezik könnyű mérkőzésnek, bár szerintem a bajnokságban egyik mérkőzést sem szabad félvállról venni. A hazaiak nehéz helyzetben vannak, és biztos vagyok benne, hogy mindent meg fognak tenni a jó eredmény elérése érdekében. Mi ugyan úgy készülünk, mint eddig, jó úton haladunk, és szeretnénk ezt folytatva megnyerni a mérkőzést!

Remek formában vagy, az elmúlt 3 forduló minden mérkőzésén gólt szereztél. Mit vársz a hátralévő két fordulóban magadtól és a csapattól?

Igen, kijött a lépés, de ha én vagy a csapat nem tennénk bele ennyi munkát, akkor se nekem, se a csapatnak nem menne. Mostanában szerencsére megtalál a labda, és csapatszinten jó eredményeket tudunk elérni! Két forduló van hátra a bajnokságból, bele fogok és bele fogunk adni mindent a jó játék és a győzelmek érdekében. Szeretnénk jó hangulatban elmenni a szünetre, nagyon várja mindenki, hogy a családjával és a szeretteivel tölthesse az ünnepeket!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!