Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Sejben Viktor:  Mi szeretnénk irányítani a mérkőzést!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Április második mérkőzését idegenben vívja a csapat, Tiszakécskére látogatunk vasárnap. A mérkőzés előtt támadónkat, Sejben Viktort kérdeztük.

A Soroksár ellen is itthon tudtuk tartani a pontokat. Hogyan láttad a mérkőzést?
Tudtuk, hogy nagyon sűrű időszak áll előttünk, így azt gondolom, hogy értékes pontokkal sikerült kezdenünk az áprilist. Felkészültünk a vendég soroksáriakból, úgy is alakult a mérkőzés, ahogyan azt előzetesen elterveztük. Végig kontrollálni tudtuk a játékot. Nagyon örülünk a győzelemnek, a hazai publikum előtt mindig csodás élmény győztesen elhagyni a pályát!
Hétvégén Tiszakécskén lépünk pályára. Mit vársz a mérkőzéstől?
Nagyon kevés idő lesz a két következő mérkőzésünk között, ráadásul idegenben játszunk mindkét alkalommal, de azt gondolom készen állunk. A Tiszakécske remek csapat, minőségi játékosokból áll, így mindenképpen kemény csatára számítok. A saját játékunkat szeretnénk játszani, és mi szeretnénk irányítani a mérkőzést! Bízom benne, hogy el tudjuk hozni a három pontot!
Mit vársz a bajnokságból hátralévő fordulóktól?

Természetesen folytatni szeretnénk a jó sorozatunkat. A saját játékunkra szeretnénk koncentrálni, tovább tökéletesíteni azt, és csapatként is fejlődni szeretnénk. Nehéz meccsek várnak még ránk, de a tudásunk legjavát fogjuk nyújtani!Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!