Barion Pixel
2024.06.23.
FelnőttHírek

Jeney Gyula: Nincs megállás!

Hétvégén idegenben folytatjuk, a bajnokság következő fordulójában a Tiszakécske vendégei leszünk. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Jeney Gyulával beszélgettünk.

Itthon tartottuk a 3 pontot a Sorksár ellen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?
Győzelemmel tudtuk kezdeni az áprilist, aminek nagyon örülünk. Szinte hiba nélkül, előre fele tartalommal megtöltve tudtuk játszani a játékunkat, így azt gondolom, kétség sem férhet hozzá, hogy jogos győzelmet arattunk egy masszív, és véleményem szerint nagyon minőségi focit játszó ellenfél ellen. Köszönjük szépen a népes hazai szurkolótábornak, hogy ismét mellettünk álltak, remek dolog ilyen közönség előtt játszani!
Vasárnap a Tiszakécske együttese lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Teljesen más játékstílus jellemzi a hétvégi ellenfelünket, mint amit a Soroksár játszott. A Tiszakécske egy nagyon komoly fizikummal rendelkező csapat, kiélezett küzdelemre számítok. Mint mindig, azt gondolom hogy most is becsületesen felkészültünk, meg van, hogy kikkel és mit fogunk játszani. Bízom benne, hogy működőképes lesz az eltervezett taktika, nincs megállás, szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat!Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!