Barion Pixel
2024.05.19.
FelnőttHírek

Kis Károly: Igazi rangadó várható!

Hétvégén ismét idegenben, ezúttal Szolnokon lép pályára a csapat. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Nem sikerült itthon tartani a két pontot a Kecskemét ellen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Nagyon nehéz beszélni erről a mérkőzésről, hiszen az ismert körülmények között nagy kihívást jelentett számunkra az is, hogy ki tudjunk állni a mérkőzésre. Kellemetlen meglepetésként ért Minket az utolsó pillanatban, hogy több játékosunk nem léphet pályára. Nem sikerült itthon tartani a pontokat, de úgy gondolom, hogy a becsületünk az megmaradt, hiszen 0-3 után sikerült gólt szereznünk, illetve a második félidőben nem nyújtottunk rossz teljesítményt. Sok fiatal játékossal álltunk fel, akik nem vallottak szégyent, szépen küzdött a csapat, de kijött a különbség a Kecskemét javára.

Vasárnap a Szolnoki MÁV FC lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Az előző héthez képest valamivel jobb helyzetben vagyunk, hiszen több olyan játékosunk is vissza tud térni, akik korábban estek át a koronavíruson. A keret még nem teljes, de a hétvégén már nagyobb merítési lehetőséggel tudunk elutazni a mérkőzésre. Akik pályára fognak lépni, mindent meg fognak tenni azért, hogy bizonyítsanak, és hogy jó eredményt tudjunk elérni. A szolnokiaknak is létfontosságú lesz ez a találkozó, így igazi rangadó várható! Mindkét csapat számára nagyon fontos, hogy pontokat szerezzen, így nagy csatára számítok!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett