Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Présinger Ádám: Mindenképpen győzni szeretnénk hazai pályán!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Tapasztalt szélső védőnket, Présinger Ádámot kérdeztük a vasárnapi Budaörs elleni mérkőzés előtt.

Egygólos vereséget szenvedtünk a Szombathelyi Haladás otthonában. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Úgy gondolom, a mérkőzés képe alapján a döntetlen reálisabb eredmény lett volna. Tudtuk, hogy  nagyban meg fogja határozni a mérkőzést az, hogy ki fogja rúgni az első gólt. Az első félidőben több lehetőségünk is volt, amiket sajnos nem sikerült gólra váltanunk. Ha koncentráltabbak vagyunk, és jól használjuk ki a helyzeteinket megnyerhettük volna a meccset.

A hónap utolsó mérkőzését játsszuk vasárnap, a Budaörs csapatát fogadjuk hazai pályán. Mit vársz a mérkőzéstől?

Egy jó játékosokból álló, masszív csapat érkezik hozzánk, akik játsszák a focit. Mezőnyben jól passzolnak, és elöl veszélyes támadóik vannak. Úgy érzem felkészültünk rájuk, ismerjük az erősségeiket és a gyengéiket is. A saját játékunkat szeretnénk játszani, és mindenképpen győzni szeretnénk hazai pályán!

Hogyan készülsz fel egy mérkőzésre?

Meccsek előtt az étkezésre és a pihenésre fektetek nagyobb hangsúlyt. A mérkőzés napján a délelőtt pihenéssel telik, nincsen semmilyen különleges szeánszom, amivel pluszban készülnék.

Van valami meccs előtti babonád?

Régebben hittem a babonákban, de rájöttem, hogy nem ezek határozzák meg a teljesítményemet. Most már a babonák helyett a több munkában hiszek!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett