Barion Pixel
2024.06.23.
FelnőttHírek

Szarka Ákos: Mi mindent meg fogunk tenni!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Hétfőn az idény utolsó hazai mérkőzését a DVTK ellen vívja a csapat. A mérkőzés előtt támadónkat, Szarka Ákost kérdeztük.

Hazai pályán győztük le a Budafok csapatát. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

A vasárnapi mérkőzés jól indult, hiszen a mérkőzés elején emberelőnybe kerültünk, majd a vezető találatot is meg tudtuk szerezni. Az előny megnyugtatta a csapatot. Azt gondolom, hogy végig a kezünkben volt a mérkőzés, és kontrollálni tudtuk a játékot. Örülünk, hogy ismét hazai pályán sikerült győzelmet aratnunk!

Az utolsó hazai fordulóban a DVTK együttesét fogadjuk.  Mit vársz a mérkőzéstől?

A Diósgyőr elleni mérkőzés biztosan nem lesz könnyű. Számukra még mindig az NB I-es feljutás a tét, így egy nagyon küzdelmes mérkőzésre számítok, mindenre fel kell készülnünk. Mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy a jó sorozatunk ne szakadjon meg, és ismét be tudjuk gyűjteni a három pontot!

Két fordulóval a szezon vége előtt hogyan értékelnéd a csapat idei szereplését?

Elég hullámzó szezont tudhatunk magunk mögött. Egy nyeretlen szériával indítottunk, majd győzelmek után egy újabb hosszú rossz sorozat következett. A szezon végére azonban feljavult a teljesítményünk, és ez a tabellán is megmutatkozik szerencsére. Sajnos sok már szinte megnyert mérkőzésen veszítettünk pontokat, ha ezek nem lettek volna, sokkal jobb helyezésért küzdhetnénk, de a futballban nincsen ha. A hátralévő két fordulóban is szeretnénk a maximumot kihozni magunkból!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett