Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Kis Károly: Hétvégén javítani szeretnénk!

Szerdán egygólos vereséget szenvedtünk a Szombathelyi Haladás otthonában, vasárnap viszont ismét hazai pályán játszik a csapat. A Budaörs együttese ellen zárjuk az augusztust. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Vereséggel zárult a szerdai idegenbeli mérkőzésünk Szombathelyen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Nagyon nehéz értékelni a Haladás elleni mérkőzésünket. 20 éve megfogadtam, hogy nem foglalkozom a játékvezetőkkel, de most kénytelen vagyok, hiszen nem kaptunk egyenlő feltételeket a mérkőzésen. Nem először fordul elő sajnos, hogy egyértelmű tizenegyest nem adnak meg nekünk. Persze ez nem ment fel minket a vereség alól. Végig partiban voltunk az ellenféllel, és voltak olyan periódusai is a mérkőzésnek, amikor mi játszottunk jobban, így emiatt is sajnáljuk, hogy elmaradt a pontszerzés. Túl kell lépni ezen, és fel kell készülni a hétvégére, hiszen új mérkőzés vár ránk. Biztos vagyok benne, hogy a csapat profi hozzáállással túlteszi magát a vereségen.

Vasárnap hazai pályán fejezzük be az augusztust a Budaörs csapata ellen. Mit kell tudni az ellenfélről?

Nem lesz könnyű dolgunk, a Budaörs egy remek együttes. Mozgékony csapat, amelyiknek jó játékosai vannak, és támadó futballt játszanak, így erre kell felkészülnünk.

Mit vársz a mérkőzéstől?

Hétvégén javítani szeretnénk!  Vissza szeretnénk vágni a tavaly itthon elszenvedett vereségért!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett