Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Présinger Ádám: Jó formában vagyunk, jól akarjuk zárni az idei évet!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Vasárnap Budafokon zárjuk le az idei évet. A mérkőzés előtt védőnket, Présinger Ádámot kérdeztük.

Elhoztuk a pontokat Békéscsabáról is. Hogyan láttad a mérkőzést?

Békéscsabán mindig nehéz mérkőzéseket játszunk, a tabellán elfoglalt helyük kicsit csalóka, hiszen egy nagyon jó csapatról van szó. Az első félidőben akadt pár nehézségünk, és több lehetősége is volt a hazaiaknak, azonban ezeket szerencsére sikerült kivédekeznünk, és a félidő hajrájában a hazaiak hibáját kihasználva sikerült megszereznünk a vezetést is. A szünetben rendezni tudtuk a sorokat, és átbeszéltük a feladatokat, így a második játékrészben már sokkal stabilabbak voltunk, nem engedtük helyzethez jutni a békéscsabaiakat. Több lehetőségünk is adódott az előnyünk növelésére, azonban nem tudtunk élni ezekkel a lehetőségekkel. Összességében elégedettek lehetünk, hiszen idegenből sikerült elhoznunk a három pontot!

A Budafok ellen zárjuk idegenben a 2022-es évet. Mit vársz a mérkőzéstől?

Két jó formában lévő csapat találkozik a hétvégén. A Budafok egy nagyon masszív és szervezett csapat, az eredményeiken is látszik, hogy remek munkát végeznek az utóbbi időben. Továbbra is szeretnénk a saját játékunkat játszani! Jó formában vagyunk, jól akarjuk zárni a 2022-es évet! Szeretnénk folytatni azt a jó sorozatot, amit az utóbbi időben produkálni tudott a csapat!

Hogyan értékelnéd a csapat őszi teljesítményét?

Az ősz folyamán voltak jobb és rosszabb periódusaink, de azt gondolom, hogy egy csapat életében ez normális. Most úgy érzem, és az eredményeink is azt mutatják, hogy kiegyenesedtünk, és jó úton vagyunk. Várja mindenki a szünetet, de januárban ugyan ezzel a jó hangulattal fogjuk folytatni a munkát. Édesebb lenne a pihenés, ha győzelemmel tudnánk zárni az idei évet, egy budafoki sikerrel nagyon jó pozícióból várhatnánk a folytatást!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!