Barion Pixel
2024.05.19.
FelnőttHírek

Március hónap játékosa – Horváth Dániel

2021-ben új sorozatot indítottunk a klub platformjain, melynek keretein belül a szurkolók szavazhatnak, hogy melyik játékos teljesítményét ítélték az adott hónapban a legkiemelkedőbbnek. Nemsokára kezdetét veszi a következő szavazás, így előtte március hónap játékosának megszavazott kapusunkkal, Horváth Dániellel beszélgettünk.

A szurkolói szavazatok alapján Te lettél márciusban a hónap játékosa! Mit éreztél, amikor megtudtad, hogy Téged választottak?

Természetesen nagyon jól esett, amikor megtudtam, hogy Engem választottak a szurkolók a hónap játékosának, ezúton is köszönöm szépen Nekik! Ez egy nagyon pozitív visszajelzés a teljesítményemről a szurkolók részéről. A csapat is jól teljesített, nem csak márciusban, hanem egész tavasszal, így mindenki megérdemelte volna a címet, de nagyon örülök, hogy Engem választottak!

Hogyan értékelnéd az idei teljesítményed?

Az őszi szezon sajnos nem úgy alakult, ahogy szerettem volna, hiszen a nyári felkészülés vége felé combizom szakadást szenvedtem, így az első 5-6 fordulóban nem tudtam a csapat rendelkezésére állni. Amikor vissza tudtam kerülni a csapatba, pár héttel később pedig a Vasas elleni mérkőzésen egy ütközést követően bordazúzódást szenvedtem, úgyhogy elég peches őszi félévet tudhatok magam mögött. Örülök, hogy a tavasz folyamán eddig nem hátráltattak sérülések, és úgy érzem mind Én, mind a csapat eddig egy sikeres tavaszt tudhat magáénak.

Mit tartasz az erősségednek a pályán?

Erősségemnek az egy-egy elleni szituációkat mondanám, illetve jó csapatjátékosnak tartom magam.

Mit tartasz a gyengeségednek, miben szeretnél még fejlődni?

Gyengeséget nem szeretnék külön kiemelni. Közhelynek tűnhet, de tényleg úgy gondolom, hogy mindenben fejlődnöm kell még. Elég maximalista vagyok magammal szemben, úgyhogy mindig fejlődni szeretnék. Szerencsére mióta Ajkára kerültem rengeteget fejlődtem, és remélem, hogy ez a javuló tendencia folytatódni fog továbbra is!

Mi a célkitűzésed az idei szezonra?

Szeretnénk minél előkelőbb helyen végezni a tabellán és a hátralévő mérkőzéseket mind megnyerni! Szeretném, ha az utolsó hazai meccsen már a szurkolóinkkal közösen ünnepelhetnénk egy ajkai győzelmet, hiszen nagyon hiányoznak már a lelátókról!

Köszönjük szépen. Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett