Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Kis Károly: A Soroksárral mindig nagy mérkőzéseket játszunk!

A Pécs elleni győzelem után vasárnap hazai pályán játszik a csapat.  A Soroksár elleni mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Nagyon fontos győzelmet arattunk a PMFC ellen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Nagyon készültünk a mérkőzésre, igazi rangadónak ígérkezett, és az is volt. Tudtuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen a Pécs méltán szerepel a tabella első felében, a szerdai mérkőzésig hazai pályán csupán két vereséget szenvedtek el a szezonban. Óriási siker, hogy a negyedik helyezettet le tudtuk győzni! Nagyszerű volt a csapatjáték, és nagy előny volt, hogy a mérkőzés elején gólt tudtunk szerezni, így zárt védekezésből tudtunk játszani. Nagyon fontos győzelem volt ahhoz, hogy előkelő helyen tudjunk maradni!

Vasárnap a Soroksár SC csapatát fogadjuk hazai pályán. Mit vársz a mérkőzéstől?

Egy jó képességű csapat látogat hozzánk vasárnap. A Soroksár erejét mutatja, hogy a legutóbbi fordulóban 2-2-es döntetlent tudtak játszani az éllovas Vasassal úgy, hogy a Vasas csak az utolsó percben tudott egyenlíteni. A Soroksárral mindig nagy mérkőzéseket játszunk, most is erre számítok. Bízom benne, hogy ugyan olyan jól tudunk majd szerepelni ellenük is, mint az eddigiek során.

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett