Barion Pixel
2024.06.21.
Felnőtt

Ismerj meg! – Nagy Krisztián

Ismerj meg! játékos bemutató sorozatunk következő interjú alanya támadónk, Nagy Krisztián.

 

 

NÉVJEGY

Név: Nagy Mihály Krisztián

Születési dátum: 1992.06.20.

Poszt: támadó

Mesélj az eddigi pályafutásodról!

7 éves koromban kezdtem el futballozni Siklóson. 15 évesen bemutatkoztam a megye I. osztályú felnőtt csapatban, ahonnan egy sikeres szezon után elkerültem Kozármislenybe NB II-be. Kozármislenyben is jól sikerült a bemutatkozás, így 2009-ben 16 évesen kerültem a Budapest Honvédhoz. Ott végigjártam a korosztályos csapatokat, bajnokok lettünk U17-ben és U19-ben is, majd felkerültem az NB II-es második csapathoz. 2012-ben kerültem a Honvéd első csapatához, ahol NB I-ben is bemutatkozhattam. Ekkor jött sajnos egy nagyobb sérüléshullám, így kölcsönbe kerültem a Kazincbarcika csapatához, de itt is sérülések hátráltattak. Lett volna esélyem visszakerülni a Honvéd első csapatához, de én végül az NB II-es Kozármisleny együttesét választottam, így 2013-ban oda igazoltam. 4 évet töltöttem el ott, szerepeltünk a másod-, és a harmad osztályban is. 2017-ben végül egy négy hónapos szentlőrinci kitérő következett, amit egyáltalán nem bánok, és jó választás volt, hiszen onnan kerültem ide Ajkára.

Hogy érzed magad itt Ajkán?

Nagyon tetszett a koncepció amit felvázoltak, így örömmel érkeztem ide 2017 nyarán. Már NB III-as szinten is egy nagyon profi világba csöppentem. Érzem a bizalmat, sok lehetőséget kapok, és úgy gondolom, hogy a teljesítményemmel meg is hálálom azt. Nagyon jól érzem itt magam, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már a negyedik évemet töltöm itt.

Mit vársz a csapattól az idei szezonban?

Jó csapatunk van, úgy gondolom sokat léptünk előre a tavalyi évhez képest. Erősebbek, masszívabbak, taktikailag fegyelmezettebbek vagyunk és játékban is sokat fejlődött a csapat. Előre nem szeretek nyilatkozni, meccsről meccsre gondolkodom, de összességében mindenképpen jó eredményre számítok.

Mit üzensz a szurkolóinknak?

Jöjjenek meccsekre és szurkoljanak! Legyenek mellettünk akkor is, amikor nem megy annyira a csapatnak. Ők a 12. játékos a pályán, belőlük mindig erőt tudunk meríteni a nehezebb periódusokban, sokat jelent a bíztatásuk!

Villám-kérdések:

Beceneved? Mocsi

Kedvenc ételed? Sok kedvencem van, nem tudok választani

Kedvenc italod? Tonic

Hobbid? Alvás, TV nézés

Kedvenc csapatod? Nincsen

Kedvenc filmed? Elrabolva 1-2-3

Kedvenc sportolód? Cristiano Ronaldo és Zlatan Ibrahimovic

Köszönjük szépen, sok sikert az idei évben is! Hajrá Ajka!