Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Kis Károly: Szeretnénk idegenben is sikeresen szerepelni!

Vasárnap a Békéscsaba 1912 Előre csapatát fogadtuk, és 0:1-re kikaptunk a viharsarki együttestől. Azonban új hét, új megmérettetés vár ránk, 16-án vasárnap megkezdjük idegenbeli szereplésünket. Az Aqvital FC Csákvár elleni mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

A Békéscsaba elleni találkozó vereséggel zárult. Milyen lelkiállapotban van a csapat? Hogy láttad a mérkőzést?

Mérkőzés után nagyon el volt keseredve a csapat, és nem titkolom, hogy én magam is. Csalódottak voltunk, sokat dolgoztunk azon, hogy az első két mérkőzéshez hasonlóan ismét győzelemmel hagyhassuk el a pályát. Az ellenfél egyetlen lövést küldött a kapunkra, abból szereztek gólt. Bíztunk benne, hogy le tudjuk győzni a Békéscsabát, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a kapu előtt határozatlanok voltunk, nem voltunk olyan pontosak, mint az első két mérkőzésen, így emiatt maradt el a jó eredmény. Bár nem ezen múlott a mérkőzés, sérülés miatt változtatnunk kellett az első két mérkőzésen sikeres kezdő csapaton. A vereségen mindig gyorsan túl kell lépni, de ez nem könnyű, főleg mivel a játékosok nagy energiát fektettek abba, hogy meg tudják fordítani a találkozót. Illetve 2500-an szurkoltak nekünk, szerettünk volna nekik is örömet szerezni, de sajnos ez most nem sikerült.

Megkezdjük idegenbeli szereplésünket a bajnokságban, az Aqvital FC Csákvár otthonába látogatunk. Mit kell tudni róluk?

A Csákvár jelenleg 1 ponttal rendelkezik, de úgy gondolom, az idei NB II mezőnyében minden mérkőzés rangadónak számít. A jó, rutinos játékosok mellett vannak tehetséges fiatal labdarúgóik is. Tavaly nagyszerűen szerepeltek, így egy nagyon jó mérkőzésre számítok. Mozgékony csapat, akik minden bizonnyal javítani szeretnének.

Mit vársz vasárnapi a mérkőzéstől?

Szeretnénk idegenben is sikeresen szerepelni! Sokat jelent számunkra, hogy szurkolói busz indul Csákvárra, így a szurkolóink is elkísérnek Minket!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

A mérkőzés időpontja:

2020.08.16. 19:00

Helyszín: Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont (Vöröskapu u. 14.)

Fotó: Kovács Ivett