Barion Pixel
2024.06.23.
FelnőttHírek

Kis Károly: Nyíregyházán 100%-ot kell nyújtanunk!

Fontos három pontot tartott itthon a csapat a Dorog elleni szerdai összecsapáson. Vasárnap ismét pályára lépünk, ezúttal idegenben. A Nyíregyháza elleni mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Nagyon fontos győzelmet arattunk a Dorog ellen az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Nagyon fontos mérkőzést sikerült megnyernünk szerdán. A kiállítás miatt 50 percig emberhátrányban játszottak a fiúk, és külön örültem neki, hogy így is meg tudtuk nyerni a találkozót. Az ellenfél agresszíven játszott, de úgy gondolom, hogy a csapat felnőtt a feladathoz, és a második félidőben rendkívül taktikusan és szervezetten játszottak a játékosok. Sok jó egyéni teljesítmény volt, ami ebben a létszámhátrányos helyzetben még nagyobb jelentőséggel bírt. Ez a győzelem biztatást adhat egy rendkívül nehéznek ígérkező mérkőzés előtt.

Vasárnap Nyíregyházára látogat a csapat. Mit vársz a mérkőzéstől?

Mint említettem, egy nagyon kemény mérkőzés előtt állunk, hiszen Nyíregyházáról pontot vagy pontokat elhozni mindig komoly feladat, bár a tavalyi szezonban ez sikerült nekünk. Nem téveszt meg bennünket, hogy esetleg lehetnek hiányzóik, annak a híve vagyok, hogy arra kell koncentrálnunk, ami nálunk történik. Fontos ugyan, hogy az ellenfeleket feltérképezzük, de a mostani helyzetben ez egyik csapat száméra sem egyszerű. Az biztos, hogy Nyíregyházán 100%-ot kell nyújtanunk ahhoz, hogy eredményesek tudjunk lenni!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett