Barion Pixel
2024.06.21.
Felnőtt

Berzsenyi Kevin: Mindenképpen meg kell nyernünk a hétvégi találkozót!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Vasárnap a frissen feljutó Kecskemét együtteséhez látogatunk, a mérkőzés előtt fiatal támadónkat, Berzsenyi Kevint kérdeztük.

Döntetlennel zárult az első hazai mérkőzésünk a Siófok ellen. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Úgy gondolom, hogy az első félidőben nem nyújtottunk elfogadható teljesítményt, pedig hazai közönség előtt a lelátóról is hatalmas támogatást kaptunk. A mérkőzés második felében a szünet után egy teljesen másik arcunkat tudtuk mutatni, a félidei cserék nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe, ki tudtunk egyenlíteni, és akár meg is tudtuk volna fordítani az eredményt. A második félidei feltámadás egy pontra volt most elég az elrontott első félidő után, ezen mindenképpen változtatnunk kell majd a jövőben.

Hétvégén az újonc Kecskeméti TE Hufbau otthonába látogatunk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Két mérkőzés óta nyeretlen a csapat, így mindenképpen meg kell nyernünk a hétvégi találkozót! Az újonccal találkozunk, akik nem véletlenül kerültek egy osztállyal feljebb, de számunkra csak a győzelem és a két pont az elfogadható eredmény a mérkőzéssel kapcsolatban. Saját magamtól pedig a Vasas ellen nyújtott teljesítményemet várom el, bátran és agresszíven szeretnék játszani, és bízom benne, hogy eredményesek leszünk.

Milyen érzés volt ajkai nevelésként először kezdőként pályára lépni a felnőtt csapatban hazai közönség előtt?

Nagyon boldog voltam, hogy a Mester megszavazta Nekem a bizalmat! Picit meg is voltam illetődve, szerintem ez látszott is rajtam a pályán, de nagyon jó érzés volt, és rengeteg motivációt adott! Remélem még sok ilyen alkalom lesz, és tudok bizonyítani!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett