Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Kis Károly: Bízom benne, hogy sikerül eredményesen futballoznunk!

Hétvégén a bajnokság egyik újoncához, a Kecskeméti TE Hufbau csapatához látogatunk. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Döntetlent hozott az első hazai mérkőzésünk. Hogyan értékelnéd a Siófok elleni találkozót?

Nagyon szerettük volna itthon tartani a három pontot a Siófok ellen, de tudtuk, hogy ez nem ígérkezik könnyű feladatnak. Két teljesen ellentétes félidőt láthattak a szurkolók, sajnos az első játékrészben gyengén játszottunk és a vendégek meg  tudták szerezni a vezetést. A szünetben sikerült rendezni a sorainkat, a cseréket követően feljöttünk, és nagy iramot tudtunk diktálni. Átvettük a játék irányítását, ezt gólra is tudtuk váltani, illetve rúgtunk két kapufát is. A mérkőzés hajrájában a vendégek is eldönthették volna a találkozót, így összességében úgy gondolom, hogy igazságos eredmény született.

A frissen feljutó Kecskemét lesz a következő ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Kecskemét a legutóbbi mérkőzésén 5-2-re legyőzte a Soroksárt, ez mindenképpen figyelmeztető lehet számunkra, hiszen a Soroksár évek óta stabil NB II-es klub. Az ellenfélből felkészültünk, bízom benne, hogy sikerül eredményesen futballoznunk. Bár újonc csapathoz látogatunk, tele vannak rutinos játékosokkal, így ahhoz, hogy jól szerepeljünk, a maximumot kell nyújtanunk!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett