Barion Pixel
2024.06.22.
FelnőttHírek

Kis Károly: Nem ígérkezik könnyűnek a találkozó!

Vasárnap értékes pontot szerzett a csapat a Soroksár otthonában, szerdán pedig újabb lehetőség áll előttünk, a Dorog együttesét fogadjuk hazai pályán. A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Egy pontot sikerült elhoznunk Soroksárról. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

A Soroksár ellen olyan mérkőzést játszottunk, amit mind a két csapat megnyerhetett volna mind a helyzetek, mind a játék képe alapján. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hamar meg is tudtuk szerezni a vezetést, azonban viszonylag gyorsan visszavetett minket, hogy a hazaiak hamar góllal tudtak felelni a találatunkra. Kihagytunk egy tizenegyest is, ezzel szemben az ellenfél értékesítette a javára megítélt büntetőt. A szünetben szerkezetet váltottunk, a második félidőben sikerült némi fölényt kiharcolni és a levegőben lógott az egyenlítés. Az egyenlítő gólunk után mi is és a hazaiak is többször eldönthettük volna a találkozó sorsát, így véleményem szerint a döntetlen reális eredmény volt.

Szerdán hétközi forduló következik, a Dorogot fogadjuk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Bár jelenleg a Dorog nincsen előkelő helyen a tabellán, évek óta egy rendkívül masszív csapat. A csapat legtöbb játékosa hosszú ideje együtt játszik, és az eredményeik is azt mutatják, hogy egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek a  találkozó, hiszen szinte mindenkivel szoros meccset játszottak. Felkészültünk a találkozóra, feltérképeztük Őket. A mi oldalunkon már tértek vissza játékosaink, és kezdenek egyre jobb erőben lenni, így ez már adhat annyi önbizalmat és biztatást, hogy hazai pályán begyűjtsük a három pontot!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett