Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

Soltész Dominik: Nyernünk kell!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A szerdai Dorog elleni mérkőzés előtt támadónkkal, Soltész Dominikkal beszélgettünk.

Döntetlennel zárult a Soroksár elleni találkozó. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Jól kezdtük a mérkőzést, ami gólt is eredményezett. A gól után azonban a Soroksár vette át a kezdeményezést, többet támadtak, és a félidő vége előtt két gólt is sikerült szerezniük. A második játékrészben már kiegyenlített futball zajlott a csapatok között, és egyenlítenünk is sikerült. A mérkőzés utolsó 10 percében mindkét csapatnak voltak nagy lehetőségei, de több gól nem született a találkozón. Összességében reálisnak tartom a döntetlent!

Az elmúlt időszak nem volt egyszerű a számodra, azonban hosszú idő után szerdán ismét itthon léphetsz pályára a Dorog ellen. Mit vársz a mérkőzéstől?

Igen, valóban nem volt egyszerű. A sérülésemből felépülve csupán egy mérkőzést tudtam játszani a Szeged ellen, utána pedig a koronavírus miatt kerültem karanténba. Szerencsére most már minden téren teljesen egészséges vagyok, és magam mögött tudhatom ezt az időszakot! A Dorog ellen egy nagyon nehéz mérkőzésre számítok, agresszív, kellemetlen játékstílust képviselnek. Azonban úgy érzem, hogy jobb csapatunk van és nyernünk kell a találkozón!

Hogyan készülsz fel egy mérkőzésre?

Számomra a legfontosabb, hogy a lehető legkipihentebb legyek a mérkőzésre. Nagyon odafigyelek arra, hogy legalább 9 órát aludjak, és mérkőzés előtti napon már nem iszom kávét, hogy az ne befolyásolja a pihenést.

Van valami meccs előtti babonád?

Nincsen semmi ilyesmi.

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett