2024.04.20.
FelnőttHírek

Kis Károly: Nehéz mérkőzésre számítok!

A hét első mérkőzését szerdán hazai pályát játsszuk a Békéscsaba 1912 Előre ellen játssza a csapat. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Kikaptunk a listavezető Nyíregyháza otthonában. Hogyan értékelnéd a találkozót?

A nyíregyháza ellen olyan vereséget szenvedtünk, ami rendkívül fájó, hiszen a csapat jól játszott. Erre szokták azt mondani, hogy ilyen játékkal kikapni nem kis bravúr. A jó játék ellenére hiányzott az, hogy a támadó zónában nem voltunk elég hatékonyak, bár megvoltak a lehetőségeink, de ezeket nem tudtuk kihasználni. Az mindenképpen biztató, hogy az idény eddigi legjobb félidejét produkáltuk, de azt gondolom, hogy a második félidőben is mi domináltunk. Az ellenfél az első lehetőségét kihasználta, mi pedig hiába rohamoztunk, nem tudtunk gólt lőni. Úgy gondolom, hogy ilyen meccset elveszíteni több mint hiba.

Szerdán hétközi fordulóban fogadjuk a Békéscsaba együttesét. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Békéscsaba eddig nem szerepel jól, de tisztában vagyunk vele, hogy annál sokkal jobb csapat, mint amit a jelenlegi helyezése mutat. Nehéz találkozóra számítok! Bízom benne, hogy hazai pályán a közönségünk előtt be tudjuk gyűjteni a három pontot. A sérültjeink kezdenek felépülni, most nem szabad beragadnunk, mindenképpen nyernünk kell és utána talán ki tudunk egyenesedni.

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett