Barion Pixel
2024.05.19.
FelnőttHírek

Présinger Ádám: A játékunkat hatékonysággal kell párosítani, és jönnek majd a győzelmek!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A héten két mérkőzést is játszik a csapat, első találkozónkat szerdán, hazai pályán a Békéscsaba 1912 Előre együttese ellen vívjuk. A találkozó előtt védőnket, Présinger Ádámot kérdeztük.

Vereséget szenvedtünk a listavezető Nyíregyháza otthonában. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Nagyon jól kezdtük a találkozót, az első harminc percben kimondottan szépen és jól játszottunk. Elemeztük a nyíregyháziak játékát, tudtuk mire kell számítani Tőlük, és az történt a meccsen, mint amire készültünk és számítottunk. Sajnos ismét egy pontrúgás után kaptunk gólt, ami már a sokáig alkalom. Azért is bosszantó, mert nagyobb koncentrációval és odafigyeléssel kivédekezhetőek lennének az ilyen szituációk. Az igazat megvallva a játékunk az egész mérkőzés alatt rendben volt, jól játszottunk, de ezért sajnos nem adnak pontokat…A támadó harmadban sokkal hatékonyabban kell futballoznunk és a befejezéseknél is nagyobb koncentrációra kell törekednünk! Azt gondolom, hogy a játékunk az elmúlt két meccsen már összeállt. A játékunkat hatékonysággal kell párosítani, és jönnek majd a győzelmek!

Szerdán hazai pályán fogadjuk a Békéscsaba együttesét. Mit vársz a mérkőzéstől?

Hozzánk hasonlóan a Békéscsabának sem sikerült fényesen az idénykezdés, és edzőváltás is történt Náluk a múlt héten. Azt gondolom, hogy a játékosállománya alapján a tabellán elfoglalt helyénél többre hivatott csapatról van szó. Nem szabad, hogy bárkit is megtévesszen, hogy még nem nyertek meccset. Mi szeretnénk a saját játékunkat játszani! Amennyiben úgy tudunk futballozni, mint az utolsó két meccsünkön, akkor biztos vagyok benne, hogy győztesen fogjuk elhagyni a pályát! Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, nagyon sokat kell dolgoznunk a 90 perc alatt! 100%-os koncentrációra és figyelemre lesz szükség mindenkitől!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett