Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Kis Károly: Kár keseregni, csak előre szabad tekinteni!

A Szolnoki MÁV FC ellen elszenvedett egygólos vereség után vasárnap hazai pályán van esélyünk javítani. A Gyirmót FC Győr elleni hazai mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Vereséggel zárult a Szolnok elleni idegenbeli találkozó. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Rendkívül fájó vereséget szenvedtünk Szolnokon, talán a legbosszantóbb vereségünk volt ez az idei bajnoki évben. Jobban játszottunk az ellenfelünknél és nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, azonban a szolnokiak győzelméből és érdemeiből ez természetesen nem von le semmit. A helyzeteket nem elég kialakítani, ki is kell tudni használni. Nagyon nehezen tettük túl magunkat ezen a vereségen, de kár keseregni, csak előre szabad tekinteni!

A tabella feljutó helyén álló Gyirmót együttese ellen bizonyíthat csapatunk vasárnap. Mit kell tudni az ellenfélről?

A Gyirmót a bajnokság egyik legjobb csapata, nagyszerűen is szerepelnek a bajnokságban. Fel kell készülnünk, úgy gondolom, ha a maximumot tudjuk nyújtani ellenük, sikeresek lehetünk.

Mit vársz a mérkőzéstől?

Nagy szükség lesz rá, hogy mindenki végig koncentráljon a mérkőzésen. Az eddigi elveszített mérkőzések során is mind megvoltak azok a fordulatok, amikkel lehetett volna élni. Óriási helyzeteket hagytunk ki vezetésünknél vagy döntetlen állásnál, ez akkor sem fért bele, a támadó játékunknak hatékonyabbnak kell lennie. Bízom benne, hogy javítani tudunk.

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett