Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Kis Károly: Bízunk abban, hogy folytatni tudjuk a jó szereplést!

December első hétvégéjén ismerős csapattal találkozunk, a bajnoki nyitány után ismét a WKW ETO FC Győr lesz az ellenfelünk. A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Értékes három pontot hoztunk el Nyíregyházáról. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Nagyszerű győzelmet arattunk Nyíregyházán, és külön értékes ez a három pont, hiszen ott mindig nagyon nehéz nyerni. Két ellentétes félidőt játszott a csapat. Már az első félidőben eldönthettük volna a találkozót, jobban játszottunk, mint a hazaiak, és a szerzett gól mellett több lehetőségünk is volt, de azokat nem tudtuk értékesíteni. A második félidőben a Nyíregyháza elkezdett támadni, többször veszélyeztették is a kapunkat, de egy kontratámadás után ismét mi tudtunk gólt szerezni. Bár a mérkőzés végén szépített a hazai csapat, úgy gondolom, hogy a győzelmünk teljesen megérdemelt. Ez a győzelem erőt kell, hogy adjon, hiszen két nehéz idegenbeli mérkőzés vár még ránk!

Vasárnap Győrben van lehetősége a csapatnak újabb pontokat szerezni. Mit vársz a mérkőzéstől?

A nagyon jó formában játszó Győrhöz látogatunk, akik bár legutóbb a Vasas ellen kikaptak, de az utóbbi hetekben nagyszerű teljesítményt mutatnak. Feltérképeztük Őket is, mozgékony támadókkal rendelkező csapatról van szó. Az előző egymás elleni mérkőzés előtt is kiemeltem, hogy a csapatuk komoly erőssége a magyar válogatottat is megjárt Priskin Tamás. Az Ő kikapcsolása a mérkőzésen döntő lehet. Bízunk abban, hogy folytatni tudjuk a jó szereplést, hiszen az utóbbi három találkozónkon 7 pontot szereztünk. Erre a mérkőzésre is igaz, hogy a maximumot kell nyújtanunk, hiszen egy nagyon jó csapat otthonában fogunk szerepelni!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett