Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

Kis Károly: Nem lehetünk könnyelműek!

Vasárnap Debrecenbe látogat a csapat, DEAC vendégeként lépünk majd pályára. A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Nem tudtunk pontot szerezni a Vasas ellen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Sajnos vereséget szenvedtünk a Vasastól, bár úgy gondolom, hogy a játék képe alapján egy pontot mindenképpen megérdemeltünk volna. Tudtuk, hogy a Vasasban sok olyan játékos szerepel, akik NB I-ben is kimagasló tudott lenni, így mindenképpen biztató, hogy végig meccsben voltunk, nem játszottunk rosszul. A mérkőzés hajrájában ki is egyenlíthettünk volna, megvoltak a helyzeteink, de ezekre a helyzetekre sokkal jobban kell koncentrálni ahhoz, hogy pontot tudjunk szerezni egy ilyen csapat ellen.

Vasárnap a DEAC csapata lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A DEAC ugyan utolsó helyen áll, de nem lehetünk könnyelműek! A 16 pontot, amit elértek, mind hazai pályán szerezték, arattak meglepetés győzelmeket is, valamint a mezőny elején lévő csapatok is csak nehezen tudták Őket legyőzni. Ez a mérkőzés egy más fajta feladat lesz a Vasas elleni találkozóhoz képest. Nagyon koncentráltan kell játszanunk, meg sem fordulhat senkinek a fejében, hogy nekünk adják a három pontot, keményen meg kell küzdenünk majd értük!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett