Barion Pixel
2024.06.23.
FelnőttHírek

Csemer Gyula: Szeretnénk jól és eredményesen játszani!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A Dorog elleni gól nélküli döntetlen és a válogatott szünet után hétvégén ismét pályára lép a csapat, ezúttal hazai pályán, a Tiszakécske együttese ellen.  A találkozó előtt védőnket, Csemer Gyulát kérdeztük.

Gólnélküli döntetlennel zárult a Dorog elleni találkozó. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Jól kezdtük a meccset, egymás után tudtuk kialakítani a helyzeteinket. Sajnos a 30. percnél egy véleményem szerint rossz bírói döntés következtében emberhátrányba kerültünk, így nagyon nehéz volt a mérkőzés hátralevő része. Szerettük volna megnyerni a találkozót, de a játék képe alapján igazságosnak érzem az egy pontot.

Vasárnap itthon fogadjuk a Tiszakécskei LC csapatát. Mit vársz a mérkőzéstől?

Első sorban szeretnénk jól és eredményesen játszani! Hazai közönség előtt egy jó mérkőzésen nem lehet más célunk, mint begyűjteni a három pontot. Reméljük, hogy minél több szurkoló jön ki a találkozóra, és a végén közösen örülhetünk a sikernek.

Te is sérülés után tértél vissza a Dorog elleni meccsen. Hogy érzed magad, sikerült teljesen felépülni?

Két hete veszek részt teljes értékű edzésmunkában, így az erőnlétem még nem az igazi, de minden tőlem telhetőt megteszek, hogy újra a 100%-os formámat tudjam hozni. Nagyon bízom benne, hogy a továbbiakban már semmilyen sérülés nem fog hátráltatni, és sikerült egyenletes és jó teljesítményt nyújtanom!

Mit vársz az őszi szezon második felétől?

Nehéz meccsek várnak még Ránk, de ennek ellenére szeretnénk minél több találkozót megnyerni, felzárkózni az élbolyhoz, és kiszolgálni a szurkolóink igényeit!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett