Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

Kis Károly: Hazai pályán csak a három pont begyűjtése az elfogadható!

Egy hét szünetet követően vasárnap ismét mérkőzés következik, a frissen feljutó Tiszakécskei LC csapatát fogadjuk hazai pályán. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Legutóbb döntetlennel zártuk a Dorog elleni mérkőzést. Hogyan értékelnéd a találkozót?

A Dorog ellen egy döntetlent tudtunk elérni, bár szerettük volna a három pontot begyűjteni, de ahogy alakult a mérkőzés azt gondolom, hogy az egy pont is jónak számít. A mérkőzésen közel egy órán keresztül emberhátrányban játszottunk, de úgy gondolom, hogy minimum véleményes volt a kiállítás. Nagy hátrányban játszottunk, de a csapat minden dicséretet megérdemel, mert szervezett volt a védelmünk, és a játékosok mindent megtettek azért, hogy ne kapjunk gólt. Volt lehetőségünk kontratámadásokat is vezetni, de sajnos ezekből nem tudtunk eredményesek lenni, így maradt a gól nélküli döntetlen a végeredmény.

Vasárnap itthon fogadjuk az újonc Tiszakécske együttesét. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Tiszakécske lesz a következő ellenfelünk, akik ugyan jelenleg sereghajtók, de ez az eredmény kicsit csalóka, mert nincsen rossz játékosállományuk. A héten sok változás történt Náluk, ennek ellenére úgy gondolom, hogy hazai pályán csak a három pont begyűjtése az elfogadható. Vannak problémáink, de ezeken felül fogunk kerekedni, és úgy érzem, hogy a csapat meg fogja tudni oldani a feladatát!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett